Ting at gøre i Calgary – Calgary Vandreture

Calgary kan prale af cirka 400 km stier. Nogle af disse stier er placeret i områder, der kræver mere forberedelse og engagement for at gå end din gennemsnitlige parkvandring. Calgary tilbyder en række vandrestier, der er mere varierede end mange andre byer.

På grund af manglen på regn i de seneste måneder, er klimaet her køligere end de fleste andre områder af Canada i løbet af sommeren. Dette gør det ideelt for vandrere og naturentusiaster.

Hvis du er på udkig efter mere information om Calgary, disse er nogle af de ting, du kan gøre.

Calgary Trail

Calgaronian Canal er en nem sti på 12 km, der tager cirka 6,5 til 13 timer. Det tager dig direkte op til Rocky Mountains. Du behøver ikke at køre kun et par kilometer for at nå toppen.

Stiens start ligger på canadian Pacific Railway fifth station. Stien starter for enden af parkeringspladsen. Et skilt med oplysninger om stien er placeret øverst.

Woolley Sø

Woolley Lake er en lille, malerisk sø beliggende sydvest for Calgary. Det er meget populært blandt campister, der er på udkig efter vandreture muligheder. Det er et ideelt sted at vandre over lange afstande, da det er ret isoleret fra den velkendte Bow River.

Woolley Lake er ekstremt populær og kræver en tilladelse. Woolley Lake kan dog bruges til kajaksejlads eller kanosejlads.

For at finde sjove sidestier kan du slukke hovedstien ind i skoven. En gammel forladt skovhugst rute kaldet Antelope Trail kan findes på en af disse stier. Den Antelope Trail vil være det bedste sted at se en besætning eller elg i Alberta.

Stien begynder ved Antelope Campground, opstrøms. Kystlinjestien fører dig til, hvad der virker som en dæmning. Det er et godt tegn, da det viser, at vi har alt, hvad vi har brug for. Mens hjorte ofte er blevet set ved Woolley Lake’s kyster, har jeg ikke set nogen anden.

Vi fortsatte med at gå langs kysterne for at krydse en bro. Da vi krydsede broen, var det en ny sti. Banen var nu snavs. Det var ikke en sti længere. I stedet var det en bane, der løb lige fra søen mod en klippevæg på begge sider. Banen blev smallere, og vi fortsatte med at klatre.

Toppen føltes tæt på os, da vi nåede det. Vi stoppede lige her og parkerede. Vi var nu på toppen af dæmningen, og vandet i en lille pool lige ved siden af os virkede meget dybt. Det var en stejl nedstigning til søen. Vi besluttede at sætte os ned og vente til frokost.

Vi blev ikke på de trætrapper, der løb ned ad bjerget. Klippen var for stejl. Vi brugte vores vandrestav til at stoppe os selv glide ned ad klippen. Derefter blev min mand og jeg trætte. Vi ønskede mere, men kunne ikke gå tilbage.

Vi havde været oppe ad bjerget i 15 minutter, før vi krydsede broen. Sporet foran os var en snesko spor, der førte til Southeast Ridge ankre. Da vi var ved at komme ned ad bjergets ene side, bemærkede vi en anden gruppe, der krydsede faldet mod broen. Nogen påstod, det var 15 børn under vandfaldene. Sikke en belastning!

Hvis du besluttede at gå til toppen, skulle du passere denne vej gennem klipperne. Vi bemærkede et par mennesker, der gik ned ad det, vi kaldte gåture. Dette må have været den metode, folk brugte til at nå toppen. Mange spændingssøgende fortalte os, at klipperne er glatte, og de måtte klatre ned for at nå det.

Når du har nået bunden og kan se, hvad der ligger forude, tag et reb. Vandfaldet var på vej til den dybe ende. Fortsæt med at klatre på klipperne og bemærke højt og ofte, at dybe puljer var under og omkring.

Det var meget bevogtet. Det er tydeligt markeret. Jeg kunne også høre hundene hyle og køre. Da du passerede gennem poolen, blev vandfaldsbeslutningen truffet.

Ting at gøre i Calgary – Calgary Vandreture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen