Sådan kommer du ud af gælden

For at undgå at have bunker af regninger i slutningen af hver måned, kan et kreditkort bruges til kun at foretage køb og ikke til at hæve kontanter fra checkkontoen. I stedet for at holde dine kontanter i separate kuverter til at spore, hvor mange penge du har, få et kreditkort. Selv om der er nogle risici, oddsene for denne strategi arbejder er 99 procent. Du kan bruge det til dine basale behov, såsom mad, husly, udlejningsbiler og forsyningsselskaber. Denne konto giver dig mulighed for at opkræve en Hawaii-ferie med masser af midler. Du kan også bruge den til at betale din regning. Du vil ikke have pengene, hvis du betaler med kredit eller kontanter via kortet.

Du kan åbne underkonti i forskellige banker eller gemme/debetkortkonti i samme bank. Dette er især nyttigt, hvis du er nødt til at hæve penge hver måned fra din bank. Det betyder, at du kan hæve penge fra din opsparingskonto og indsætte dem på din checkkonto. Du vil ikke være i stand til at bruge pengene senere, hvis dine penge ikke er i besparelser, men i kontrol. Du kan overvåge dine penges vækst ved at have en konto, som du kan bruge hver måned. Du vil også blive mere disciplineret, fordi du ikke vil blive fristet til at bruge penge, du ikke har brug for på dine kreditkort med de penge, du har på din checkkonto.

En cd er en fantastisk måde at spare penge til nødsituationer. Du kan bruge denne tid-depositum certifikat til at sætte dine penge i og tjene renter baseret på renten. Du kan indløse det i slutningen for at betale renten.

Du bør have ekstra kontanter til at betale enhver gæld. Du vil være i gæld i længere tid, hvis du har gæld. Du kan spare penge til nødsituationer. Hvordan kan du komme ud af gælden, når du ikke har mange ekstra penge?

Dine langsigtede mål eller skabe en plan for at nå dem er de vigtigste. For det første spare penge til uddannelse og en udbetaling, hvis dit mål er at købe et hus. Du kan spare de penge, du tjener ved at afbetale din bil lån, men du behøver ikke at finansiere et andet køretøj.

Sådan kommer du ud af gælden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen