Kreditkort factoring

Har du brug for et lån til din virksomhed eller en kreditlinje?

Kreditkort factoring er en populær mulighed for butiksfacade ejere søger at øge deres driftskapital.

Disse dage, kredit score og bank kontrol er næsten umuligt at finde.

Kreditkort factoring er en fantastisk mulighed for virksomhedsejere, der ikke har tid eller penge til at vente på tilgodehavender, der skal betales. Du har dog stadig brug for driftskapital for at holde din virksomhed blomstrende.

Start i det små og vokse med stabil cash flow.

En advokat kan hjælpe dig med at udarbejde en aftale med din virksomhed.

En underskrevet aftale skal angive, at din virksomhed skal betale forskuddet inden for en bestemt tidsramme. Hvis du undlader at deponere midlerne inden for en given periode, vil faktoren være den sande ejer af din virksomhed. Banken kan ikke tage et aktiv i en virksomhed til at betale forskuddet. Dette beskytter investoren.

Hvis alt går godt, og der er tilstrækkelig cash flow, kan faktoren overtage ejerskabet af din virksomheds aktiver. Faktoren kan overtage virksomhedens aktiver, hvis virksomheden ikke betaler det skyldige beløb.

Find ud af, hvordan pengestrømmen bedre kan kortlægges

Selvom det kan tage plads og tid, skal du være villig til at betale for det uden at forvente nogen udvidelser.

Faktoren kan også kontrollere, om de er i stand til at finansiere din virksomhed med tilgodehavender eller en linjekredit til vækst eller opstart.

Den overordnede plan

Långivere ville elske at se månedlige indkomst stige og udgifter falde. Hvis du kan levere konsekvent vækst hvert år, ville det give dig unødig troværdighed. Dette viser, at banken er på udkig efter en troværdig, pålidelig virksomhedsejer, der er åben for at vokse og bygge videre på virksomheden.

Det er vigtigt at overbevise långivere om din indkomst, ikke din vækst eller kurve af gæld.

Etablering af bankforbindelser med långiveren

Effektivt udvikle dine bankforbindelser. Bankofficeren behøver normalt ikke at besøge din virksomhed. Bankofficeren er mere kyndig, end du er: de kender din branche, dine kunder, og hvordan man etablerer stærke bankforbindelser.

En anden måde at vise dit engagement i banken er ikke at være i stand til at fremlægge dokumentation for bankofficeren. Banken vil vurdere hver enkelt sag individuelt for at afgøre, om virksomheden kan tilbagebetale sine lån og er stabil.

For en bankkreditlinje kræves der ofte sikkerhed. Fordi du ikke kan etablere og kan generelt ikke flyve af sædet for ens evner, er det vigtigt at sikre kontanter eller bro finansiering.

Hvad vil du gøre med pengene?

Banken skal have historiske regnskaber. Giv også en “Owner’s Equity Statement” samt en “Tilgodehavender rapport”, der viser alle kunders gæld og udgifter. Din bank skal kunne se din nettoarbejdskapital og forventede salg betydeligt højere.

Hvad gør du for at bevise det?

Tre års selvangivelser eller et virksomhedsprogram, der viser dine forretningsudgifter og overskud i forhold til branchestandarder. Hvis virksomheden administreres korrekt, giver dette solid dokumentation. Før der ydes driftskapital, vil en bank kunne se, at din virksomhed forvaltes godt, og at salget er højt.

Brug tid på at arbejde på din forretningsplan. Det er afgørende, at alle udgifter og forpligtelser dækkes. Det er vigtigt at skabe en solid Fallays Management Plan (som styrer din økonomi og effekter).

Kreditkort factoring kunne være en farbar vej for din virksomhed, uanset om du har oprettet virksomheden eller ej. Banken vil vurdere dig som partner og betragte dig som forretningspartner.

Kreditkort factoring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen