Sådan undgår du konkurs

Det er vigtigt at huske, at du skal tilbagebetale lånet til tiden, efter at du har forpligtet sig til det. Når tingene ikke går efter planen er der tilfælde, der vil beskytte din långiver. Selv om de fleste långivere vil tilbyde dig kun én betalingsplan, er det værd at spørge din långiver om denne mulighed i løbet af pre-godkendelsesprocessen.

Din långiver bør ikke høre om dine økonomiske vanskeligheder. Mange långivere er forståelse og har penge til at sikre, at du ikke ofrer, hvad du skylder dem. Antag ikke, at lånet dækker dit kreditkort eller efterbetalinger, hvis du bliver handicappet eller arbejdsløs. Du skal tilbagebetale de penge, du har lånt, uanset om du er ansat eller ej.

Anmelde din långiver af en standard meddelelse bør ske med det samme. De kan forfølge sagsanlæg mod låntager, hvis du ikke kontakter dem. Mange långivere vil sælge lånet til et inkassobureau for at forhindre en retssag. For at forhindre dette er det vigtigt, at du kender dine rettigheder.

Hvis din økonomiske situation er i bedring, og du har mulighed for at tilbagebetale lånet tidligere, så gør det. En alternativ mulighed er at forhandle med långiver til at tillade tilbagebetaling af lånet i en længere periode uden sanktioner. Dette er en god mulighed, da det kan hjælpe dig med at gemme kreditvurderinger.

En långiver vil generelt dele oplysninger med dig, hvis de føler, du er i en vanskelig økonomisk situation og ønsker at tage kontrol over dit lån penge. Dette kan gøres ved at sænke dine månedlige betalinger og oprette en mere fleksibel betalingsplan. Dette vil give dig mulighed for at tilbagebetale lånet hurtigere og med mindre interesse.

Når du bliver i standard på et lån, skal du kontakte långiver, så snart du kan. Bed om hjælp. Du kan ikke bede om det, hvis du ikke vil. Det vil højst sandsynligt være långiver opbakning dig op. Der er mange grunde til, at dit lån kan standard. Du skal ikke føle, at du er den eneste.

Sådan undgår du konkurs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen