Lån til biler

ÅOP repræsenterer renten og udtrykkes som en årlig rente. ÅOP over 80 betragtes som ” positivt “; de ville blive betragtet som en god handel og er velegnede til folk, der finansierer større lån såsom billån. Men går ned til 63 eller derunder, tingene bliver meget dyrt; de fleste mennesker vil betragte dette som en meget dårlig aftale. Ser man på lån til biler eller andre store indkøb, renten er den vigtigste faktor i at få lånet. Der er forskellige metoder til beregning af rentesatser. Blandt de mest almindelige anvendte er ÅOP, plus en måned LIBOR (London Interbank Offer Rate), og den primære sats. Den sats, du får, vil kun være en indikation af, hvor meget interesse du vil ende med at betale. Mange låneaftaler omfatter mange gebyrer, sanktioner og dyre i forbindelse med betalinger. ÅOP tager blot renten i betragtning og tager ikke hensyn til andre gebyrer og sanktioner.

Den primære rente er den officielle rente på den føderale meget, og er offentliggjort i Wall Street Journal, og betragtes som en pålidelig kilde til nøjagtige rentepauser. Renten anvendes til kortfristede lån; den adskiller sig fra den offentliggjorte rentesats, som kun gælder for langfristede lån. Prime satser kan variere fra dag til dag, og vil afhænge af værdien af de føderale fonde ( Fed Funds ), og hvad denne sats var forud for starten af kreditkrisen. Baseret på de seneste begivenheder, forudsiger nogle analytikere, at den primære sats vil stige, muligvis til 7,5% i april 2006. Dette ville betyde, at et lån i marts 2006 med en rente på 7,5% ville koste en rente på 4,875% (7,5% divideret med 12 måneder).

Den rente, du er citeret, kan variere afhængigt af din kreditværdighed. Dem med bedre kredit vil få bedre renter. Fordi långiver har mere tillid til, at du ikke vil pludselig “rejsende til landet” og tegne flere lån, er du mere tilbøjelige til at få et lån med en højere rente. Dem med dårlig kredit kan få en ÅOP meget højere, end de ville for en helt kreditværdig långiver.

Lån til biler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen