Sådan konsoliderer du din kreditkortgæld

Før der træffes beslutning om en grund til at ville konsolidere dit kreditkort regninger, vil du ønsker at tænke over fordelene. Hvis du har problemer med at foretage dine månedlige betalinger, er konsolidering en fremragende måde at undgå at miste vigtige kreditpoint på din kreditrapport. Desuden kan din gæld være til et kort udsteder, der søger at sagsøge dig for udestående gæld. Når dette sker, skal forbrugerne ansætte en advokat til at bekæmpe retssagen, som kan være meget dyrt under den nuværende gennemsnitlige retssag og afvikling afgifter.

Hvis du har en modgang situation, så væksten i de tilgængelige kredit-produkter på markedet har gjort det muligt for mange at være i stand til at klare sig hårde økonomiske tider og begynde at etablere positiv kredit igen. Når dette sker, vil du ønsker at revurdere årsagerne til, at du ønsker at konsolidere din gæld, da der ikke er nogen tilsyneladende fælles vej, der skaber den perfekte storm. Mange faktorer skal overvejes for at se den bedste konsolidering af gælden. Ud over renten og eventuelle salgsfremmende eller salgsfremmende balance overførselsrenter, er der den grundlæggende konsolidering rente. Når du vælger at kombinere dit kreditkort gæld og anden gæld, som du måske ejer, er du sandsynligvis tage ud yderligere lån, der kommer med konsolideringen lån, er du reducere mængden af frihed, som du er nødt til at styre dine penge, og du kan modstå fristelser af tilgængelige produkter til detailpriser, hvis tilskud konsolideringsprocessen.

Selv om der ikke er nogen konsolidering af gælden program, der passer til alle forbrugere, de begreber, der gælder, er de samme for alle. Du vil have lavere flere månedlige betalinger, der giver dig mulighed for at have penge tilovers for at sætte i besparelser, dække månedlige leveomkostninger og hjælpe dig med din økonomiske plan. Enkle trin, såsom at kombinere dine kreditkort regninger og husholdningsudgifter tilbagebetaling af gæld i én, månedlig betaling kan gå langt i at gøre dette mål til virkelighed.

Når du er på udkig efter værktøjer til at hjælpe dig med at designe en finansiel plan, er det klogt at se på detaljerne i typen af konsolidering lån, du er interesseret i. For eksempel, bør du forsøge at indarbejde alle dine kreditkort gæld og andre regninger i ét lån? Ville det spare dig penge i renter, har lavere månedlige betalinger, rentefri lån, eller lav eller ingen finansieringsomkostninger? Disse er alle spørgsmål, der vil påvirke den type konsolideringsprogram, der fungerer bedst for dig.

Forbrugere, der ønsker, at deres gæld skal betales tidligere, men er ikke interesseret i de besparelser, du kan opnå gennem renter på deres kortfristede gæld, kan være mest komfortable med en variabel konsolideringssats. Nogle af de mest aggressive konsolidering långivere vil tage en% -10% forskud på alle dine planlagte betalinger for at betale din udestående gæld. Det betyder, at tidlige betalinger udløses, hvilket sænker deres risiko, og deres rentebetalinger vil stige over tid, med besparelserne opdaget tidligt i programmet. Dette er et meget ønsket program for forbrugeren, der ønsker at lave den kortsigtede plan og betale midlertidig gæld.

Med Federal Student Lån, er der en direkte tilbagebetaling ordning, der indeholder månedlige betalinger, der ikke gør tilbagebetaling vanskeligt baseret på en indkomst eller faldt arbejdsløshed status. Så eleverne er i stand til at planlægge for deres tid i skolen samt theervatives i campusser gebyr. Mens dette viser sig på deres kredit rapport og blokerer betaling med lavere lønninger, denne beslutning rejser finanser hurtigt og reducerer behovet for at låne. I nogle tilfælde er dette den eneste plan, der giver lavere månedlige betalinger til studerende.

Da konsolidering lån er designet til at forenkle betaling og finansieringsomkostninger for debitorer og forsyningsselskaber er inkluderet, kan nogle konti kræve, at du konsolidere en 2010-kreditkort eller lignende gæld i din studerende konsolidering af gælden lån. Denne type handling reducerer dine rentenotaer uden behov for konsolidering, hvilket kan resultere i en højere månedlig betaling og saldo. Betalingerne på en konto tages fra de midler, der er planlagt i betalingen. Dette vil sænke gældens værdi og også mængden af kontanter, der vil gå til renter.

Hvis kontiene er angivet, og der vises en åben saldo på din kreditrapport, kontrollerer du din kreditkortgæld. Når saldi åbne over 50%, dette sænker din score, men det betyder også lavere månedlige betalinger. Lave saldi øger scoren, men en udestående saldo betyder højere cash flow, som opkræver lidt ekstra. Talrige konti kan ændre din score ret hurtigt, hvis de er åbne eller lukkede, og scoren kan blive udtømt hurtigere end en lukket konto. Når det studerendes gældskonsolideringslån er konsolideret, vises dette ikke i rapporten, så kreditrapporteringsbureauerne kan ikke droppe gældens værdi.

Nogle virksomheder kræver dental forsikringsdækning, der også kan indgå i konsolideringen lån. Disse betalinger bør udbetales gentagne gange som en del af den månedlige tilbagebetaling af lån, og de påvirker ikke den generelle betaling af konsolideringspakken. Forskellige typer konsolideringslån tilbyder forskellige passiver og betalingsplaner. Nogle kræver ikke et konsolideringslånsgebyr og kan finansieres samme dag, mens andre ikke kræver betalinger, så de kan tilbagebetales over tid.

Sådan konsoliderer du din kreditkortgæld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen