Hvad er sukker? – Hemmeligheden afsløret

Hemmeligheder sukker giver til kroppen, hvad er sukker? En meget høj mængde raffinerede kulhydrater såsom sukker, der findes i en enkelt kulhydratkilde. Hver gang du spiser fødevarer med sukker ekstrakter, lidt af sukkerindholdet er faktisk omdannet til kroppens blodsukker.

De fleste mennesker er ikke klar over, at sukker faktisk giver en hel del til kroppen, om det er at opbygge muskler, øge insulinfølsomheden, abetogenic eller neurobeskyttende handlinger. sukker er afgørende for nervesystemet og øjets sundhed. Faktisk består 30% af DNA’et af sådan som sukker.

Sukkerindholdet i fødevarer går langt ud over, hvad vi mener. Honning kan faktisk indeholde sukker, men det betragtes ikke som raffineret. raffineret sukker er blot et navn for et meget sødt stof, der anvendes i næsten alle spiselige fødevarer. Det har normalt det højeste glykæmiske indeks.

bestyrelsesmøde referat, opnået fra American Diabetes Association, afslører, at 25% af diabetikere er over vægt. Ofte kan fedme stærkt tilskrives diabetes – selv hos enkeltpersoner. Blodsukker er uafhængigt af mineralindholdet i mad. Tilsvarende har uopløselige og opløselige fibre negative virkninger på henholdsvis blodsukker og hypoglykæmi. En faktor, der kan bidrage til stigningen i kropsvægten, er faldet i fysisk aktivitet.

Faldet i fysisk aktivitet fører til en kropslig lagre af fedt, som, hvis de ikke tages ind i kroppen via kost eller fysisk aktivitet, i sidste ende vil resultere i en vægt endnu højere end forårsaget af mangel på et enkelt mineral. Det er her betydningen af daglige mineraltilskud, og overdosis af mineraler i kroppen. Producenter markedsfører vitamin- og mineraltilskud, der handler om at sælge, og ikke om at give en sund krop.

Der er beviser thatmits Bag udtrykket “Moderne”. Mineraler var i virkeligheden tilgængelige ved hjælp af de konventionelle landbrugsmidler og var til gavn for jordens sundhed. Konventionelle landbrugsteknikker erstattede græs med højt udbytte, med andre ord flere afgrøder pr. Hektar og meget mindre jord med essentielle næringsstoffer. Nogle undersøgelser viser, at økologisk landbrug er sundere end afgrøder dyrket gennem konventionelle teknikker. Næringsindholdet i frugt og grøntsager har ikke ændret sig meget, hvis nogen, siden forhistorisk mand. Der er nogle risici forbundet med en overkill af næringsstoffer. Der er tegn på, at overdreven jern kosttilskud hos mennesker kan skade nyrerne og leveren. Alligevel ses beviserne kun i unormale tilfælde af hyperthyroidisme, ikke i det sunde individ.

Mineraler er essentielle næringsstoffer, der tjener flere funktioner i den menneskelige krop, og er derfor afgørende for sundheden i kroppen. Der er nogle risici forbundet med at tage for meget, herunder risikoen for toksicitet. Når en person tager høje doser af visse mineraler, er tegn på toksicitet størst, hvis nyrerne ikke fungerer korrekt som følge af mineraloverbelastningen. tegn på toksicitet omfatter kvalme, opkastning, lav puls, forvirring, muskelsvaghed og ekstrem træthed. Den største risiko opstår, og beviser er stærkest, når patienten har høje niveauer af bly i deres system og essentielle vitaminer mangler.

Men der er også tegn på, at der er fordele forbundet med at tage høje gør af nogle mineraler, og at fordelene er mere tilbøjelige til at være fordele for den samlede funktion af kroppen, snarere end en specifik fordel for en bestemt kost. Kroppen er et komplekst system, der kræver coenzymer for at fungere korrekt. Disse coenzymer er vitaminafhængige. Nogle af de mineraler, som kroppen har brug for til at fungere ordentligt, går tabt, når de behandles og kan erstattes af forbrugende andre mineraler. Men udskiftningen bør ikke være baseret på kost. Mineralerne er nødvendige for at hjælpe kroppen til at behandle andre mineraler. For at opretholde din krop, mineraler skal være til stede i tilstrækkelig mængde til at erstatte dem, der er ved at blive udtømt.

Disse funktioner, der udføres af mineraler omfatter få essentielle mineraler, at kroppen har brug for for at fungere korrekt. Calcium er et sådant mineral. Uden det, kan kroppen ikke udøve styrke, og kan nemt udvikle frakturer. Tilsvarende er jern nødvendigt for dannelsen af hæmoglobin og iltbærermolekyler. Uden et tilstrækkeligt niveau af jern, kan blodet ikke pumpes ordentligt ind i kroppen.

f) Vitaminer

Vitaminer er cofaktorer af forskellige kropsfunktioner. For eksempel er E-vitamin nødvendig, så kroppen kan beskytte sig mod at blive dræbt af levedygtig hjertesygdom. Vitamin K spiller en vigtig rolle i koagulation af blod. En stigning i vitamin K kan forårsage tarmskade, hvilket fører til blødning og muligvis fører til indre blødninger.

Grupper af mineraler

Mineraler tilhører to grupper:

makromineraler og spormineraler. Kroppen absorberer kun omkring 1-2 procent af mineralet fra kosten, mens resten går ud gennem udskillelse. Mineral er til stede i naturlige fødevarer som frugt, grøntsager, korn, nødder, mejeriprodukter og mange flere.

Hvad er sukker? – Hemmeligheden afsløret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen