Dagens fremtid

Mange moderne forbrugere har ikke visionen om at erkende, at de lever i ekstremt vanskelige økonomiske tider. Hvis gennemsnitsforbrugeren har halvdelen af den vision, som nogle mennesker har, kan de være velegnede til konsolidering for at stoppe eller reducere omkostningerne ved pensionsplanlægning.

Mange mennesker har håb om, at deres pensionsår vil bringe dem økonomisk uafhængighed og give dem mulighed for at tage kontrol over deres pensionspenge. Selv om dette er ønskeligt, er der mange hindringer for planlægning for din pensionering år i dagens usikre økonomiske klima. Vi kan være sikre på, at vi med en del af usikkerheden i dag på markederne og rundt om i verden alle vil se på andre muligheder for at generere indtægter i stedet for helt at stole på vores job.

Det betyder ikke noget, hvis du ved det eller ej, de fleste af os lever på en altopslugende kost af bekvemmeligheder, digitale distraktioner, øjeblikkelig tilfredsstillelse (ja, vi kan være så forkælet). Den samme tendens tynger også økonomien. Dette skyldes, at den gennemsnitlige amerikanske værker ni til fem for 42 ugentlige uger. Det er meget usandsynligt, at nogen vil være i stand til at gå på pension med nogen opsparing. Men hvis du ønsker at gå på pension komfortabelt, vil du allerede have penge nok sparet i din pension. Ja, det er rigtigt, at ved at spare så meget og arbejde så hårdt, kan vi skabe et samfund, hvor folk kunne bruge 100 dollars på kaffe eller en halv-ope. Men det er kun begyndelsen.

Du kan øge din købekraft med en vis sund fornuft og konsistens. Det er muligt at reducere dine månedlige udgifter op til ti procent ved at skære visse tjenester eller kombinere dem, især i underholdnings- og kabel-tv-områder. Det er en bonus, at du har tid til nøje at overveje, hvad du køber, og ikke bare tage det ud af din lønseddel. Husk, at dette århundrede har oplevet den fænomenale udvidelse af frie markeder. Og med mange af disse resultater fra folk som dig, beklager forbrugeren ikke at have taget sig tid til at optrævle det komplekse spind af handel.

Med fremkomsten af mobiltelefoner og biler, kræver verden ikke mere tid eller kræfter, end det gør nu. Hvis du finder denne barske vurdering af det moderne liv uretfærdig, så tænk på det faktum, at næsten halvdelen af de studerende vil tilbringe deres college år i udlandet. Internettet har gjort college synes som en luksus. Vær opmærksom på, hvad du ikke har brug for, og indse, at du har de samme muligheder som alle, der har været begavet beskidte rige gaver af den private bankfolk.

Der er ingen skam at stræbe efter de bedre ting i livet. Det er en tradition, der er blevet overleveret fra generation efter generation. Det er kendt under navnet nøjsomhed. Det var kendt som nøjsomhed i det 19. århundrede. Vi mener i det 21. århundrede, at nøjsomhed snarere end klog shopping er det, vi har brug for for at gå på pension i komfortår efter vores pensionering. Nøjsomhed kan beskrives som opgivelse af regelmæssige ferier til fordel for weekend getaways.

Forbered dig på det uventede og tage ansvar for dine udgifter. Sørg for at have et behageligt og lykkeligt liv. Du fortjener det. En anden fordel er friheden til at vælge, hvordan og hvor dineprofessionelle gaver investeres. Det er sjovt og spændende at se aktiemarkedet eller nyheder, men i virkeligheden er vi alle spiller nøjagtig det samme spil. Det er bare, at nogle spillere er bedre end andre.

I årenes løb tiltrak jeg mange venner til at gøre min forretning. De reddede mig mange gange i årenes løb. Det er værd at lede efter en professionel rådgiver, hvis det er muligt. Hvis du kender nogen, der er dygtige i finansiering, Internet investere, aktier, handler og ejendomme, vil jeg anbefale, at de får uddannelse. Det kan være dyrt, men det er det værd.

Dagens fremtid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen